Om os

BedsteDating er en hjemmeside, der sammenligner forskellige datingsider. Vores formål er at gøre det nemt for singler i Danmark at finde den bedste netdating udbyder.

I dag findes der mange forskellige netdating udbydere, hvilket gør det vanskeligt for forbrugeren at vælge en datingside. Derfor vil vi gerne præsentere de datingsider, vi synes er bedst.

Fordelen i dag er, at på alle datingsider er det gratis at registrere sig. Dette betyder, at der ikke er nogen omkostninger for at se hvad datingsiden har at byde på. På denne måde kan du få et vist indtryk af siden, før du betaler noget.

På de fleste datingsider skal du betale noget for at få alle fordelene, men det er normalt ikke så meget.

Når vi vurderer en datingside, er der mange faktorer vi ser efter. Vi ser blandt andet på antallet af registrerede brugere i hvert land. Dette er meget vigtigt, da der så er flere at vælge imellem.

Desuden ser vi på brugervenligheden og hvor let det er at komme i kontakt med andre brugere. Mange datingsider har også specielle algoritmer, og i så fald ser vi også på dem.

Nogle datingsider er kendt for at oprette falske konti for at få udvælgelsen til at se bedre ud. Får vi mistanke om dette, er det et stort minus for dating udbyderen.

For at vi kan drive hjemmesiden modtager vi et henvisningsgebyr, hvis en bruger, der kommer fra vores hjemmeside, tilmelder sig og/eller køber et abonnement. Dette kan påvirke rækkefølgen af, hvordan vi placerer siderne på ranglisterne, men det er sjældent afgørende.

Vi håber du vil få gavn af denne side. Hvis du har spørgsmål eller der er noget du undrer dig over, så er du velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen Redaktionen